Akademija 4 – Akademija za letalstvo

X-Alpha simulator + Izkušnja v zraku s šolskim letalom ALPHA Trainer

220.00

Odlična kombinacija dveh aktivnosti – X-Alpha simulator + izkušnja v zraku s šolskim letalom ALPHA Trainer. Ta kombinacija vam pomaga zares spoznati pilotiranje letal. Na simulatorju se boste naučili nekaterih osnov in to znanje boste uporabili na poletu s pravim letalom. Vse bo pod nazdorom odličnih in izkušenih učiteljev letenja.
Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Opis

Več o tem kako poteka izkušnja v zraku si lahko preberete na tej povezavi.

Pred izkušnjo v zraku pa najprej obiščete simulator letenja, kjer se v navidezni resničnosti naučite osnov upravljanja z letalom.

Simulator se imenuje Pipistrel X-ALPHA 200. Razvit je bil da simulira Pipistrelova dvosedežna letala.

Prvi element, ki ga opazite, je fizična kabina X-Alpha, identična kabini pravega ALPHA Trainerja ali letala Virus SW 121. Ima dva sedeža s pilotskim sedežem na levi strani. Pilot ima vsa krmila, potrebne za letenje s pravim letalom: krmilno palico, ročico za moč motorja ter pedala za smerno krmilo. Ko se boste usedli v simulator je izkušnja enaka kot, če bi se usedli v pravo letalo.

Naslednji pomembni element za čudovito izkušnjo je pa: navideznea resničnosti. X-Alpha uporablja VR očala namesto monitorjev. To je velika prednost, saj VR očala uporabniku omogočajo 360-stopinjski pogled na kabino letala in pokrajino zunaj. Na ta način je izkušnja letenja izjemno prepričljiva.

X-Alpha je bila razvita v sodelovanju s Pipistrelovimi testnimi piloti in učitelji letenja in natančno simulira obnašanje pravega letala. Simulator se v Akademiji 4 drugače  redno uporablja v procesu šolanja pilotov.

Go to Top