Letenje
Akademijo vodimo piloti, ki smo izpolnjeni. Profesionalno in karierno smo posegli po vrhovih usposobljenosti in dosežkov in jih osvojili. Vsakič, ko smo stali na kakšnem izmed teh vrhov, smo se zavedli, da je letenje in pilotiranje privilegij. Zavedli smo se, kakšni izbranci smo.

Vemo, da motivacija za letenje ni potrebna. Vsi sanjamo letenje. Vsi sanjamo, da tečemo in se odrinemo in vzletimo. A realnost je drugačna od sanj. V realnosti obstaja mnogo preprek in ovir, ki nam preprečujejo pilotiranje.

Akademija želi odpreti pot v nebo. Trdno verjmemo, da letenje človeka spremeni – na boljše. Zaradi letenja svet in sebe gleda drugače. Zato vlagamo veliko naše kreativnosti, da vam pomagamo premagati nekaj ovir, ki se vam postavljajo na vaši poti v nebo.

Letenje

Ne morem.

Ne morem leteti, ker:

NIMAM ČASA

Vsak dan imam poln urnik. Moje delovne obveze so velike in obsežne. Letenje bi si lahko privoščil/a kar se tiče sredstev, a je težava prosti čas. Prosti čas želim preživeti z družino. Vedno sem želel/a leteti, a vem da je to dejavnost, ki zahteva veliko koncentracije in vloženega truda. Tega trenutno enostavno nimam.

LETENJA SI NE MOREM PRIVOŠČITI

Imam prosti čas, a si letenja ne morem privoščiti. V življenju finančno shajam. Vedno sem želel/a leteti in sem tudi že pridobival/a informacije o šolanju. Ampak potem seštejem vložek denarja za šolanje in potem še vzdrževanje dovoljenja. Enostavno je preveč. Ne morem si upravičiti takšnega stroška za lastno veselje. Zdi se mi sebično.

NAD LETENJEM SEM OBUPAL/A

Sem že letel/a. Pa se je zalomilo. Nisem napredoval/a, nisem se razumel/a z učiteljem ali šolo. Šola je prenehala delovati. Potem se je pa vse skupaj razvodenelo. Nisem prepričan/a, če si sploh še želim leteti, kljub temu, da je bila prvotna želja zelo velika.

Če spadate v eno izmed teh kategorij, vam rečemo samo eno besedo.

DOBRODOŠLI !

Letenje